Venetrailerit

AKU venetrailerit sopivat erinomaisesti veneesi siirtämiseen kätevästi ja turvallisesti paikasta toiseen. Venetrailereita on saatavilla aina 2 800 kilon kantavuuksiin asti. Laadukkaat AKU venetrailerit on tehty kestämään käyttöä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan. Perinteisten venetrailereiden ohella saatavilla on myös BB-mallin rantatrailereita - huomioithan, että nämä eivät sovellu maantiekäyttöön. Pitkiä siirtoja varten venetraileri on oikea valinta. Veneille suunnattujen trailereiden valikoimasta löydät myös vaunut esimerkiksi kajakkien siirtoon. Tutustu tarkemmin AKU venetrailereihin ja kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

JS750-L Jet Jettitraileri Black Edition EC0533AKC

Lähetä yhteydenotto

Tekniset tiedot

Valittu tuote:
Kokonaispaino (kg) 825
Omapaino (kg) 157
Kantavuus (kg) 668
Pituus (cm) 411
Leveys (cm) 179
Runko Hitsattu
Jarrut ei
Jousitus lehtijousi
Renkaat 155R13 84N 4x100 M+S

Vakiovarusteet

 • Hitsattu upposinkitty runko
 • Nokkapyörä
 • Step-on-lokasuojat
 • Astinlaudat lokasuojissa
 • Vinssipukki Vinssi ja nokkakumi
 • Tasapainotetut M+S-renkaat
 • Vesitiivis äärivalo LED
 • Pistoke 13 napainen
 • Hitsattu sidontalenkki
 • Säädettävä kölirulla
 • Vesitiivis napa

KUVAUS

Ainutlaatuisessa Black Edition -vesijettitrailerissa yhdistyvät tyyli, toimivuus ja kestävyys. Mustaksi maalatulla rungolla varustettu jettitraileri on suunniteltu sinulle, joka arvostat eleganssia ja korkeaa laatua ja haluat kuljettaa jettisi jollain erityisellä ja tyylikkäällä.

Kuumasinkitty ja mustaksi maalattu hitsatturunkoinen jettitraileri on käyttäjäystävällinen ja kestävä. Tämä traileri on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, sekä niille, jotka tarvitsevat perävaunua vain kerran tai kahdesti vuodessa. Sopii kaikkiin yleisimpiin vesijetti malleihin.

Kuumasinkityksen jälkeen maalattu runko antaa metallille lisäsuojaa korroosiota vastaan ja pidentää perävaunun käyttöikää myös ankarissa sääolosuhteissa.
Iskunvaimentimilla varustettu lehtijousitus vähentää kuoppien vaikutusta perävaunuun ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Vedenpitävät navat takaavat laakereille pidemmän käyttöiän. Metalliset lokasuojat ja askelmat, jotka kestävät päälle astumista, mahdollistavat mukavamman trailerin käytön. Perävaunun runko on varustettu vahvoilla kiinnityssilmukoilla jetin kiinnittämiseksi. Perävaunussa on säädettävä vinssipukki, jonka avulla vinssipukki voidaan asettaa paikoilleen jetin mittojen ja muodon mukaan. Vesijetin vakaampaa kuljetusta varten vinssipukki on varustettu kaksinkertaisilla nokkatuilla. Jarrullinen vinssi varmistaa kätevän ja turvallisen käytön. Takakölirulla ohjaa jetin perävaunuun. Kiskot tukevat jettiä tasaisesti koko kiskon pituudelta. Vedenpitävät LED-takavalot on kiinnitetty trailerin lokasuojaan. Tämän ansiosta traileria voidaan käyttää ilman valojen siirtämistä.

HUOM! Kun valitset traileria, ota huomioon vesijetin mitat ja paino, mukaan lukien polttoaine ja lisävarusteet.
Päivitä trailerisi lisävarusteilla parhaan käyttökokemuksen saamiseksi.

HUOM! Kuvan kevytmetallivanteet eivät kuulu vakiovarusteisiin, ne voidaan tilata lisähintaan.

Black Edition -vesijetti traileri valmistetaan tilauksesta. Voimme määrittää likimääräisen toimitusajan, kun lähetät meille kyselyn.
Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä!

Lisävarusteet
{{ item.title }}
Varaosat
{{ item.title }}

Valitut tuotteet:

 • {{ selected.title }}
Lähetä yhteydenotto